Alegerea firmei de web design

Alegere firma webdesign

Ce sa cauti daca vrei sa alegi firma de web design potrivita

Stii deja motivele pentru care prezenta online are un rol fundamental in economia zilelor noastre. Chiar daca vrei un site pentru afacerea ta sau vrei un redesign, o regandire completa a identitatii tale online este important sa alegi firma potrivita de web design. Esecul sau succesul tau online depinde de aceasta alegere. Trebuie sa stii ce sa cauti si ce sa ceri de la o firma profesionista de web design.

Servicii complete si diverse. Trebuie sa vezi procesul de ansamblu al unei prezente online, cum se concepe, promoveaza si mentine un website. Pe langa realizarea propriu zisa a site-ului o sa ai nevoie si de alte servicii aferente cum ar fi gazduirea, mentenanta/intretinerea site-ului, promovarea online/optimizarea pentru motoarele de cautare. Ideal este sa gasesti firma care sa iti ofere toate aceste servicii.

Experienta si aptitudini. Vezi portofoliul de lucrari pe care o are firma, studiile de caz, referintele de la clienti, experienta ce reiese din calitatea si cantitatea proiectelor din portofoliu.

Promptitudine si seriozitate. Vezi cat de rapid raspund unei cereri de oferta, prezinta o cotatie de pret sau un model standard de contract. Afla daca au deja un plan generic cu etapele de realizare a site-ului, daca realizeaza un plan detaliat pentru site-ul tau, incluzand metodologii, etape, termeni de realizare.

Raport calitate/pret bun. Vezi si compara calitatea si preturile lor cu ale altor firme de profil.

Parteneriat pe termen lung. Dupa finalizarea proiectului, colaborarea nu se incheie aici, dimpotriva, trebuie sa fie punctul de plecare al unei colaborari pe termen lung. O prezenta online este eficieta daca website-ul este intr-o continua crestere si dezvoltare.

Comunicare. Trebuie sa aiba rabdare sa iti raspunda la intrebari, sa fie capabili sa te consulte in orice aspect legat de prezenta ta online.

Echipa Redweb asteapta sa iti raspunda oricarei solicitari. Daca noi suntem firma potrivita pentru tine contacteaza-ne acum telefonic sau online.