Identitate web, identitate vizuala, brand-ing

Identitate web

Identitate grafica, brand, logo design

Indiferent ca reprezinti o companie mica sau mare, realizarea unei identitati vizuale este la fel de importanta. Aceasta se concretizeaza in logo-ul firmei, culori, motto, toate regasindu-se pe o multitudine de materiale promotionale.

Toate acestea formeaza si consolideaza un brand si toti stiu ca un brand puternic vinde. Identitatea vizuala, brandul, trebuie sa se regaseasca pe un website ca identitate web. Toata grafica publicitara, materialele promotionale si publicitatea online trebuie sa fie unitara consolidand brandul.

Grafic design

Termenul de grafic design se refera la o multitudine de discipline artistice si profesionale ce se imbina pentru comunicare si prezentare. Aceste metode sunt folosite pentru a crea si a combina simboluri, imagini, cuvinte, pentru a crea o reprezentare vizuala a unei idei sau mesaj.

Un designer poate utiliza arta tipografica, arte vizuale si pagina de schema de tehnici pentru a produce rezultatul final. Designul grafic, se refera totodata atat la procesul de creatie cat si la machetele desenelor si modelelor ce sunt realizate. Vezi lucrarile noastre de logo design.

Creatie identitate web

Denumire, logo, slogan, carti de vizita, stationare - toate acestea trebuiesc sa apara in design-ul site-ului tau si confera identitate web firmei tale. Este necesar ca sa apara pe toate materialele promotionale si pe web site-uri web partenere. Contruieste-ti o identitate web puternica care sa scoata in fata afacerea ta pe internet!

Pachetul de identitate oferit de noi include creatie logo, carti de vizita, foaie A4 cu antet, plicuri personalizate. Vezi preturi si portofoliu logo design